Showroom Graco

Una din cele mai hot destinatii pentru parintii din Bucuresti si nu numai, este noul showroom oficial al celui mai important brand international de produse pentru bebelusi: Graco- Born in USA.

In showroom-ul Graco puteti testa modelele de carucioare super-usoare si super-fiabile din gamele Mirage, Mirage TS si Evo, Evo TS, Evo Trio, Fast Action Fold, Metro si Blox.

Tot la noi puteti testa si alege cel mai potrivit model de patut pliant multifunctional pentru bebe din gamele Roll A Bed, Contour Electra sau Contour Prestige.

Graco este recunoscut la nivel mondial ca producatorul numarul 1 in materie de legane si balansoare pentru bebelusi, modelele Baby Delight, Lovin’ Hug, Snuggle si bineinteles modelele de top Sweetpeace pot fi testate in showroom-ul nostru.

Din gama scaunelor de masa va asteptam cu o colectie complete de culori pentru modelele Tea Time si Contempo si Duodiner.

Si pentru ca un bebelus modern e tot timpul in miscare alaturi de parintii sai, va recomandam scaunele auto certificate de la Graco: Junior Baby, Junior Mini, Coast, Logico LX, Junior Maxi si bineinteles, Milestone.

In plus, in showroom-ul Graco puteti face test-drive gratuit cu fiecare din modelele de carucioare si puteti alege accesoriile cele mai potrivite: saci de picioare, genti de infasat, genti termoizolante, huse de ploaie, umbrele de soare.

Daca deja sunteti posesorul unui carucior Graco, consultantii din showroom va pot oferi sfaturi privitoare la intretinerea si service-ul pentru modelul pe care il detineti.

Brandul American Graco se adreseaza prin modelele sale parintilor moderni, dinamici, care isi doresc produse de calitate, ergonomice si in ton cu tendintele modei internationale.

Showroom-ul Graco Romania este situat la 3 minute de piata Unirii, pe Splaiul Unirii nr. 49, sector 3, Bucuresti si este deschis de Luni pana Vineri intre orele 9-17:30.

Newsletter

Sus